Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.24, 5:40 AM

Осоївський НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти" Краснопільської селищної ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 22
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

6:34 PM
Звіт про роботу табору праці та відпочинку

У літечко веселе ми відкриваєм двері.

Канікули, канікули-

Радієм їм щораз,-

Із іграми, мандрівками

Прийшли вони до нас.

Саме в перший день канікул  розпочав свою роботу  табір праці та відпочинку «Юність», в якому задіяні учні 6-8 та 10 класів в кількості 50 чоловік

Учні школи змістовно відпочивали і працювали на пришкільній дослідній ділянці, на  клумбах, прибирали територію школи, доглядали за   меморіалами загиблим воїнам та пам’ятними знаками на території села, спортивним майданчиком, прополювали насадження в Осоївському лісництві.        

   

        

Діти  багато часу проводили на свіжому повітрі. Мали можливість  і зміцнити своє здоров’я. За час оздоровлення  діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати в колективі, пізнали багато .цікавого, розкрили свої таланти та вподобання, усвідомили важливість здорового способу життя.

     

Традиційно провели День каш, де кожен клас варив, а потім презентував свій кулінарний витвір (кашу, куліш, плов, юшку).

Незабутньою  була  поїздка  в м.Харків. Діти  відвідали кондитерську фабрику   «Кондитер Т-престиж», де створюються найсмачніші солодощі і шоколадні вироби.  Відвідали кондитерський цех, де дізналися як з’явилася фабрика, побачили виробничі лінії, спостерігали  за  технологічним процесом приготування пряників,   виготовлення тортів. З учнями провели  майстер-клас по виготовленню кексів з начинкою та цукерок. Всі мали можливість ще й  продегустувати  солодощі. Кожен з учасників екскурсії отримав подарунковий набір солодощів з фабрики.

    

Найбажанішою була екскурсія   в реабілітаційний центр для диких  тварин – екопарк Фельдмана. Деякі учні вперше потрапили в умови, де реальність і фантастика, краса і екзотика   гармонійно переплелися в єдине ціле.  Прохолода тінистих алей і споглядання  тваринного світу в умовах наближених до природи довго тримала дітей і дорослих у своєму  полоні . Щасливі і задоволені  покидали діти  це рукотворне диво.

Діти здійснили екскурсійну поїздку в м. Суми,де  відвідали дитячий парк «Казка».  

   

Насиченою  виявилася екскурсія у с. Могриця на крейдяні кар’єри, де діти відкрили для себе ще один мальовничий куточок нашої Сумщини.

   

Усі діти отримали максимум адреналіну, енергії та бадьорості, безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Переглядів: 112 | Додав: Юрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz