Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.24, 0:07 AM

Осоївський НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти" Краснопільської селищної ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 22
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:57 AM
ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, пропаганди принципів терпимості в усіх учасників навчально-виховного процесу з 16 по 20 листопада 2020 року в Осоївському НВК було проведено ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ під девізом "Толерантність - дорога до миру та співпраці".

Впродовж тижня робота психологічної служби школи була спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу, створення ситуацій-успіху. План проведення тематичного тижня був насичений та різноманітний.

Розпочався тиждень з інформаційного повідомлення для всіх учнів школи «Що таке толерантність?». Для підвищення емоційного настрою учасників освітнього процесу проведена акція «Подаруй світу посмішку». Упродовж тижня Толерантності всі учні школи приймали активну участь у виховних заходах, тренінгах, годинах спілкування. З дітьми дошкільних груп було проведене заняття-бесіду «Вчимося доброти у сонечка». Діти за допомогою вихователів створили спільний коллаж «Долоньки доброти».

      

З великим захопленням лідерами учнівського самоврядування була проведена хвилинка позитиву «Комплімент кожному!!!»

Акція «Створи квітку толерантності» підвищила рівень зацікавленості учнів з даної теми, розуміння принципів та рис толерантної особистості.

      

З метою формування толерантного ставлення до оточуючих, до суспільства, до певних педагогічних ситуацій була проведена ділова гра з елементами тренінгу для вчителів «Толерантність як показник компетентності педагога»

Тиждень толерантності пройшов активно, весело, творчо та толерантно!

Переглядів: 155 | Додав: Юрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz